2003
Op 19 dec. 2003 kon  wethouder Karin Dekker het eerste exemplaar van de CD
"d ' Olle Grieze" uitgegeven door de SMBG, in ontvangst nemen. De CD bevat populaire carillonmuziek van Stad en Ommeland  gespeeld door de stadsbeiaardier Auke de Boer op het carillon van de Martinitoren.  Ook de luidklokken  zijn door de medewerking van  het Groninger Kokkenluidersgilde te horen

===================================

Bij de Open Torendag hadden wij een speciale  beeld-en geluidverbinding met de speelcabine bovenin de toren waardoor ook het publiek op de begane grond kon zien en horen hoe een beiaard bespeeld wordt.
Een eigen website.  Op www.martinicarillon.nl  kan alle relevante informatie over de stichting en de beiaard worden opgezocht.
In 2003 hebben wij ook voor het eerst een eenvoudige folder met informatie over de beiaard, de toren, de andere klokken en over de speciale concerten, in eigen beheer uitgegeven
bij het bezoek van de heer Gorbatsjov aan Groningen op  zaterdag 13 december  zijn op het carillon van de Martinitoren Russische volksliederen gespeeld hetgeen zelfs de landelijke pers heeft gehaald.
===================================