Bob van der Linde (*1995) behaalde in 2017 zijn Bachelor, en in 2019 zijn Master of Music diploma aan HKU Utrechts conservatorium en de Nederlandse Beiaardschool in Amersfoort. Hij studeerde af met de hoofdvakken orgel, kerkmuziek en beiaard, en bijvak klavecimbel. Bob won diverse prijzen op internationale improvisatie en interpretatie beiaard concoursen te Goes (2015), Breda (2016) en Springfield-USA (2017).
Als beiaardier is Bob wekelijks actief in Arnhem en Oudewater. In laatstgenoemde plaats speelt hij elke woensdag tijdens de markt van 14:00 tot 15:00 op de beiaard van de Grote- of Michaëlskerk. Als stadsbeiaardier van Arnhem speelt hij elke zaterdagochtend eveneens tijdens de markt van 10:00 tot 11:00 op de beiaard van de Eusebiustoren.  Hij concerteerde op beiaardfestivals in Duitsland, België, Spanje, Litouwen, Frankrijk, Zwitserland en de Verenigde Staten.
Als organist en kerkmusicus is Bob verbonden aan de Protestantse Gemeente Sneek. Hier is hij onder meer bespeler van het Schnitger/Van Dam orgel in de Grote- of Martinikerk.
Bob was de afgelopen jaren betrokken bij een aantal theatervoorstellingen van Stichting Voor de Wind, en Museum Speelklok in Utrecht. Deze voorstellingen waren gericht op gezinnen met (jonge) kinderen, en hij bezorgde op deze manier veel kinderen een eerste kennismaking met het orgel.
Maurits Bunt (1997), organist, clavecinist, kerkmusicus en beiaardier.  Hij ontving zijn eerste orgellessen in zijn geboorteplaats Apeldoorn op 9 jarige leeftijd.  Vervolgens heeft hij bij Sietze de Vries (Groningen) gestudeerd,  waar literatuurspel en  improvisatie de speerpunten vormden.  Bij Ton Koopman (Bussum) volgde hij privéles interpretatie oude muziek.  Daarnaast studeerde hij hoofdvak orgel (Bachelor) bij Bas de Vroome en Aart Bergwerff, improvisatie bij Hayo Boerema en kerkmuziek bij Hanna Rijken en Arie Hoek aan het Codarts conservatorium Rotterdam.  Momenteel studeert hij master orgel bij Ton Koopman en Hayo Boerema (Rotterdam), clavecimbel bij Tini Mathot (Bussum) en master beiaard aan de Nederlandse beiaardschool Amersfoort (HKU, Utrechts conservatorium) bij Frans Haagen. Maurits was deelnemer aan diverse concoursen.  In 2014 won hij op clavecimbel de 1e prijs op het concours van het Bachfestival Lelystad.  Ook volgde hij masterclasses bij onder andere Wolfgang Zerer,  Ton Koopman, Daan Manneke, Matteo Imbruno en Willem Tanke.  Hij is actief als privé-docent voor orgel en clavecimbel.  Maurits is stadsbeiaardier van Groningen, waar hij de Hemony-beiaard van de Martinitoren bespeelt, en beiaardier van Epe. Daarnaast is hij als organist actief voor de serie Bergkerkconcerten in de Bergkerk Deventer. Als kerkmusicus is hij verbonden aan de Evangelisch Lutherse kerk in Apeldoorn.
Als continuo-speler verleent hij regelmatig zijn medewerking aan ensembles  en is hij verbonden aan het Geistliches Consort wat zich richt op het uitvoeren van 'oude muziek'.   Hij treed regelmatig op als solist.
Maurits Bunt
Bob van der Linde
Welkom op de website van het Martini Carillon
BEIAARDIERS
BEIAARDIERS
Vroeger